Eat, sleep & love!

yoga festival terschelling camping de kooi yogavakantie yogaretreat

Waar slaap ik tijdens het festival? En hoe gaat het met eten?


Het festival vindt plaats op het rustige en ruime kampeerterrein De Kooi. Dit terrein is schitterend gelegen aan de voet van de duinen, het bos en naast het duinmeertje! Het terrein wordt op een creatieve manier ingericht met festivaltenten. Voor yoga, workshops, muziek en om samen te eten!


Zo’n 95% van de deelnemers verblijft in een eigen of gehuurde tent op het festivalterrein. Er zijn voldoende warme douches. Echter een frisse duik in het duinmeertje is natuurlijk ook een heerlijke manier om de dag mee te beginnen!


Op het festivalterrein staan lange tafels waar je kan aanschuiven om gezamenlijk te eten. Voor iedere deelnemer is er een heerlijk festivalmenu. Er wordt een uitgebreid ontbijt, lunch en diner geserveerd. Het menu is gezond, vegetarisch, overwegend biologisch en ayurvedisch van aard, rijk aan proteïne en vitamines. En tijdens het gehele festival is er onbeperkt fruit & Yogi Tea.


Dompel onder in een ontspannen yogasfeer. Ontdek deze heerlijke plek aan zee. Met volop inspiratie voor gezond leven en bewust bewegen! Geniet van je inspiratie en jouw liefde. Wat doet jou dieper ademen en wat wil je extra energie geven?


Kijk hier hoe het festivalterrein eruit ziet!

Save the NEW festival date, 29 juni - 1 juli 2018.


 


 

Nieuws

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2018 | info@yogafestival.info | Contact