Ecstatic Dance: Discover Indian Summer

yoga festival terschelling yogavakantie yogaretreat ecstatic dance

Dans je mee op het Ecstatic Dance feest in Indian Style op zaterdagavond? De sfeer en muziek neemt je mee op een muzikale reis met liederen uit India van Saints & Sufis met hartverwarmende vibes en melodieën. Tabla ritmes verweven met elektronische muziek, zang en dans. Een ware mix van culturen. Deze muzikale sensatie nodigt je uit tot bewegen!


Speciaal voor het Yoga Festival Terschelling heeft Tabla virtuoos Heiko Dijker een groep van bijzonder getalenteerde muzikanten bijeen gebracht. Zij delen een dieper gevoel van oude tradities in het hier en nu, gecombineerd met elektronische ritmes en wonderlijke opbouw.


Het muzikale gezelschap van Triranga bestaat uit; Heiko Dijker op Tabla & Live Electronics, Ecstatic DJ-producer Martyn Zij, Sharat Srivastava op de Indian Violin, Igor Bezget op Sarod & Guitar, gecombineerd met de betoverende zang en dans van Sandhya Sanjana.


Nianna Bray opent het spetterende en onvergetelijk Ecstatic Dance feest! Met als decor de duinen en schilderachtige luchten van Terschelling. ‘Join us in the dance and discover your inner rhythm’ ~ Nianna Bray


Wil je erbij zijn, schrijf je dan hier in voor het festival! Van 29 juni - 1 juli 2018, met de mogelijkheid om deel te nemen aan het voor-programma op 28 juni en/of na-programma op 2 juli.

 

Nieuws

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2018 | info@yogafestival.info | Contact