Genieten van het festival menu

Genieten van een uitgebreid vegetarisch festival menu

Ilse Bonder organiseert de keuken van het Yoga Festival en stuurt een team aan van 8 professionele koks en minstens 24 vrijwilligers. Het heerlijke festival menu is vegetarisch en hoofdzakelijk biologisch, met veel respect voor al het leven om ons heen.

Ilse: “Ik ben natuurvoedingskundige en eet sinds 10 jaar vegetarisch. Plantaardig eten is veel lichter verteerbaar en kost minder energie, wat fijn is op een yogafestival. Er staan vooral groenten, glutenvrije granen, peulvruchten en fruit op het menu. Samen met mineraalrijke kruiden worden hiermee smakelijke en volwaardige maaltijden samengesteld. Er is voor de liefhebbers melk en yoghurt, vers van het eiland.”

Eet je veganistisch? Geef dit aan op het festival bij de keuken.

Krijgt Ilse zelf nog wat mee van het festival? “De keuken en eettafels staan in het hart van het festival, dus van de fantastische sfeer hoef ik met het team niets te missen!”.

Lees hier meer praktisch informatie over het festival.

 

Nieuws

 • Waddeneiland Terschelling is de thuisbasis van Yoga Festival Terschelling. Beleef haar natuurlijke schoonheid, de rust en de ruimte.
  Met zon, zee, bossen, het duinmeer en de wind door je haren voel jij je één met de natuur! Volg een yogales op het strand, mediteer in de duinen of doe mee aan een mindfulness wandeling in het bos. Ervaar de eenheid ook met je eigen natuur, met jouw essentie. Tijdens deze yoga vakantie aan zee ben je helemaal in je element en laad je op met nieuwe energie!

  Schrijf je nu in en we zien je van 26 tot en met 28 juni op Terschelling!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • "The Annual  Dutch Yoga Festival Terschelling. My highlight of the year for many reasons. Look forward to see many of the 'Festival Family' there.  If you haven't been yet, this is THE YEAR to check it out!​"

  There is nowhere to get to, nothing else to be than who you are and a powerful recognition that when we are connected, nothing else matters! (David Lurey)

  Join David Lurey

  One With Movement. This yoga class explores many ways to move parts independently and the complexity of combined movements.

  Five Elements Yoga Asana Practice: Earth, Water, Fire, Air & Space. 

  Men's Circle 

  Mantras & HeartSongs 

  Nature Games: A Variety of playful experiences to connect to nature through movement, meditation, breathing and connection.  

 • Levenskunstenares en yogadocente Afke Reijenga komt dit jaar opnieuw Yoga Festival Terschelling verrijken met haar Vinyasa Flow en Yin Yoga lessen. Yoga met Afke laat je hart een beetje juichen!
  Afke’s vibrant and high-spirited personality translates into her classes that are like a little party. The vibe she creates helps you to uncover and liberate the joy within yourself. A definite recommend! – Amanda Beugeling
  Op het programma tijdens dit unieke yoga weekend aan zee: ‘Tribal Vinyasa’, ‘The Dance of Shiva & Shakti’ en ‘Yin Yoga voor het hart’. Welkom!

 • Op het festival ontdek je yoga in vele vormen! Met wel 25 yogastijlen voor beginners en gevorderden, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.
  Welke speelse of avontuurlijke yogavorm wil jij ontdekken? Yoga op een surfbord, met een partner of in een doek? Yoga met een acrobatisch tintje? Yoga in combinatie met creativiteit? Of misschien wel kinderyoga voor volwassenen?

  Het kan allemaal tijdens jouw yoga weekend op Terschelling! Check het programma voor SUP yoga, Aerial Yoga, Acroyoga, Partneryoga en nog veel meer! Volg ons ook op Facebook ... 

   

   

   

   

   

 • Het 13e Yoga Festival Terschelling heeft 1500 euro gedoneerd aan Stichting Duniya. Namasté! 
  Yogadocenten gaan naar India om te leren over yoga en wij geven graag aan Indiase kinderen om zich verder te ontwikkelen.

  Duniya biedt inwoners van sloppenwijken in India en Vietnam gezondheidszorg en onderwijs. Leerkrachten ontfermen zich dagelijks over ruim tachtig leergierige kinderen, die tijdens de middagpauze een voedzame maaltijd krijgen voorgeschoteld door de kok van Duniya Nutrition. Niet zelden de enige warme maaltijd die ze op een dag eten. Een van de projecten van Duniya die het Yoga Festival sinds 2012 van hart steunt. Ga naar de website van Stichting Duniya voor meer informatie,

   

 • Zaterdagavond dansen we aan de voet van de duinen! Laat je meevoeren met Tribal dans muziek van DJ Martijn Zij en live percussie met Roy Groeneveld en Tom van Huijstee. Voorafgegaan door body drum onder, mantra's zingen met David Lurrey en een magische improvisatie door muzikanten uit de festivalband. Ervaar hoe tribal ritmes, klanken, beweging en natuur elkaar versterken tijdens Yoga Festival Terschelling 2020. Ga lekker los tijdens hét festival feest!

  Live muziek is volop aanwezig tijdens dit veelzijdige yogaweekend aan zee, neem alvast een kijkje in het programma..


   


   


   


   

 • Jouw Yoga Festival begint al op de boot! De sfeer zit er lekker in tijdens de boottocht naar Terschelling.
  Bij aankomst staat er een fiets en bagage pick up voor je klaar. Daarna wacht je een evenement van 3 dagen vol met yoga, muziek, inspirerende workshops, heerlijk eten en verbondenheid in de natuur. Voor de liefhebber begint het festival al op donderdag met een veelzijdig voorprogramma. En zelfs op de boot terug van 17.30 uur op zondag is er live muziek. Yoga Festival Terschelling is van het begin tot het eind een prachtige reis.
  Heb jij je boot al geboekt? Reisinformatie lees je hier. Boek tijdig je bootkaartje op www.rederijdoeksen.nl

   

 • Tijdens het 13e Yoga Festival hebben we weer onbeperkt genoten van meer dan 50 heerlijke smaken ayurvedische YOGI TEA®️!
  Met klassiekers als spicy Chai met melk van Terschelling én de nieuwste inspirerende theeën met etherische oliën.
  Daarnaast konden we lichaam en geest verfrissen met de 'cold teas' van YOGI TEA®️, verse gekoelde biologische kruiden- en specerijenthee.

  We bedanken onze hoofdsponsor YOGI TEA®️ opnieuw voor hun verwarmende en verkoelende aanwezigheid in het hart van ons festivalterrein!

   

   

   

   

   

   

 • Yoga Festival Terschelling biedt speciale workshops aan voor mannen en door mannen als David Lurey en Mattijs van Katwijk

  Het delen van broederschap en gaan staan in je authentieke mannelijke kracht! Ontdek dit samen met andere mannen in een van de mannencirkels tijdens het yoga weekend.

  SAVE the festival date: 26-28 juni 2020!

 • Ontdek Tantra op het festival! Ervaar de verbinding met je lichaam, je adem, sensualiteit en met de ander. Leer hoe je energie in beweging brengt en meer aanwezigheid, levenslust, authenticiteit en liefde in je leven brengt. Tantra is voor iedereen!

  Tantra workshops worden onder meer gegeven door Antar, Dieke Bikker, Willemijn Bessem

  Heb jij je ticket al voor dit unieke yoga weekend aan zee?

 • Het Yoga Festival biedt voor kinderen en tieners een heerlijk en speels programma! Enthousiaste docenten zetten hun talenten in om er een unieke ervaring voor kinderen van te maken. Op het programma staat naast kinder- en tieneryoga onder andere: ouder en kind acroyoga, yoga en creativiteit en mantra zingen. Verder staat verbinding met de natuur dit jaar centraal met het festivalthema 'One with Nature'.

  Zij nemen je mee op avontuur: Sanne Bredt, Monique Lijftogt, Lotus Sathara, Rianne Hoekstra en het acroyogateam. 
  Kom het ervaren op Yoga Festival Terschelling, inschrijven kan nog! Ken je meer kinderen & tieners voor wie dit fijn kan zijn, deel dit bericht of nodig ze uit, want ook zij zijn gebaat bij yoga, meditatie & mindfulness.

  Check hier het festivalprogramma voor jong en oud en volg ons ook op facebook 

   

   

   

 • De zon staat op zijn hoogst tijdens het Yoga Festival en de natuur groeit en bloeit. Wanneer je hoofd leeg is kun je bewust verbinding maken met het natuurschoon van Terschelling. Zie, hoor, ruik, voel en proef je omgeving met yoga aan zee of op een surfbord, meditatie aan het duinmeer, mindful wandelingen en nog veel meer..
  One with Nature is het thema van dit 14e Yoga Festival!

  Heb jij je al ingeschreven? (safe the date 26-28 juni 2020)

   

   

   

 • Ontdek yoga in allerlei stijlen met ieder zijn kracht!
  Kenmerkend voor dynamische yoga is het verbinden van houdingen zonder onderbreking. Op het ritme van de ademhaling, als in een dans, kom je in de Flow.
  Ervaar deze vitaliserende yogavorm op Yoga Festival Terschelling met Afke Reijenga, Anoshe Overington, Jurre Twijnstra, Megan Riley, Doris Lilienweiss, Lilian van Dam, en Myrna van Kemenade

  Bekijk hier het volledige programma 

 • Maak verbinding met je yoni (het vrouwelijke sexuele orgaan) en daarmee met de oerkracht, sensualiteit, levendigheid en energie die in elk vrouwelijk lichaam aanwezig is. Door middel van ademwerk, klanken, focus en beweging. Yoni Yoga geeft diepe ontspanning en laat je de kracht van jouw sensuele energie ervaren!
  Marianne van Katwijk is een gecertificeerde Sex, Love & Relationship Coach. Ze geeft tijdens het yoga weekend interactieve en verdiepende Yoni Yoga workshops. Meer informatie: www.mariannevankatwijk.com

 • We nodigen je uit voor een speciale ceremonie met live muziek, contact en dans waarbij het drinken van pure cacao centraal staat. 

  Je immuunsysteem krijgt een boost door de vele antioxidanten & mineralen. Cacao is behalve een superfood een natuurlijk afrodisiacum, dat het gevoel van liefde, verbinding en sensualiteit vergroot. Voel hoe je hart opent en alle zintuigen het liefdesgevoel ervaren! 
  Een geweldige voorbereiding op het zingen van Heart Songs en Ecstatic Dance op de zaterdagavond...

  Heb jij je festivalkaartje al voor deze ulitieme yogavakantie aan zee? 

   

 • Open je hart met Dru Yoga!

  Dru Yoga wordt de yoga van het hart genoemd en wat verbindt ons meer met onze eigen natuur dan de energie van het hart? Met deze relatief nieuwe yogavorm ervaar je de connectie met jezelf, de aarde en alles om je heen. Een mooie aanvulling binnen het thema van dit jaar: One with Nature. Het is een zachte vorm van yoga met vloeiende bewegingsreeksen op bijpassende muziek. Ook wordt er met visualisaties en intenties gewerkt. Ervaar zelf hoe Dru Yoga op een sierlijke en krachtige manier stress vermindert! 

  Neem een kijkje in het programma voor de Dru Yoga lessen die tijdens het yoga weekend plaatsvinden. Deze worden verzorgd door het team van Dru Yoga Nederland (Marian Dekker en Amonisia Hennekam) 

 • Wij kijken terug op een geweldig Yoga Festival 2019 met een overvloed aan zon, avontuur, inspiratie en verbinding! Én yoga natuurlijk ;)
  We bedanken alle deelnemers, vrijwilligers, docenten, muzikanten en sponsoren voor het gezamenlijk creëren van dit 13e festival.
  Check de foto's op Facebook om met ons mee te genieten en Schrijf je alvast in met korting voor de volgende unieke yogavakantie aan zee!

  Safe the date: 26 tot en met 28 juni 2020! 

 • Yoga is er op het festival van energiek tot slow en alles daar tussenin.
  Rustige yoga maakt dat je diep kunt ontspannen, zacht wordt en oplaadt vanuit je kern: Relax and Reload!

  Bekijk het programma en ontdek diverse zachte yogavormen, zoals Yin Yoga, Yoni Yoga voor vrouwen, Yoga en Meditatie en Mindful yoga.
  En heb jij je al ingeschreven? We zien je graag!

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2019 | info@yogafestival.info | Contact