Iedereen kan zingen!

mantra zingen tijdens yogavakantie

Verwonder je over hoe leuk en makkelijk het is om samen mantra’s te zingen! Mantra's zijn korte teksten, die je herhaalt waardoor je gedachten opzij gezet worden. Je hoeft geen ervaring te hebben met mantra’s of zingen. Het gaat juist om de klanken en niet hoe je zingt. 

Muziek heeft een helende werking en invloed op hoe we ons voelen. Er gebeurt van alles in je lichaam. De trillingen maken ‘blije’ stofjes los.
Zoals endorfine dat je energie geeft en van het knuffelhormoon oxytocine krijg je een vrolijk gevoel. Je ademhaling wordt dieper en je spieren ontspannen.

Live muziek is verweven met Yoga Festival Terschelling. Zo zijn er verschillende concerten en mantra workshops tijdens deze yoga vakantie o.a. met Eddy Binnekamp & Irene Kievit, Irene Sportel, David Lurey & friends en Anand Nigam Overington. 

Alvast in de stemming komen? Luister dan naar de bekende Gayatri Mantra en zing de klanken mee.

Je stem soepel maken: doe mee met de stembevrijdingsworkshops van Henriette Yland of met Marianne Svasek, zij geeft Indiase klankmeditatie met stemoefening en een workshop Indiase klassieke zang. 

Bekijk het festivalprogramma voor alle workshops.

 

Nieuws

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2018 | info@yogafestival.info | Contact