Kinder- en tienerprogramma

Kinderen op een onvergetelijke manier kennis laten maken met yoga? Dat kan tijdens het Yoga Festival! Net zoals voorgaande jaren is er een speciaal kinder- en tienerprogramma. Op een speelse manier yoga beoefenen geeft zelfvertrouwen, plezier en verbinding! En ondertussen heb je als ouder alle gelegenheid om zelf te genieten van één van de vele workshops. 
 
Professionals waaronder Sanne Bredt (#deKinderyogatuin),  Monique Lijftogt (Wobbelyoga), Sylvia Siegmund (kinderyoga), Lieselot, Mario en Maarten (mantrateam Harmandir Pal) zetten hun talenten in om een ervaring vol VERBINDING te geven! Elk jaar groeit het kinderprogramma en wat ziet het er weer veelbelovend uit. 

14e Yoga Festival:

* Wobbelyoga (4-10 jaar)

* Mantra zingen voor kinderen en ouders

* Massage voor kinderen

* Kinderyoga (4 -10 jaar)

* Tieneryoga (10-16 jaar) 

* AcroYoga voor kinderen en ouders (2,5-10 jaar) 

Én er is een Wobbel Playground! Wat is dat? Ervaar het zelf op Yoga Festival Terschelling. Kinderen kunnen hier wobbelen wanneer ze willen (zonder een programma, wel met toezicht). 
Ook SUP yoga is geschikt voor kinderen, vanaf 8 jaar! Met Rianne Hoekstra
 

Creatieve workshops

Daarnaast zijn er bij de Crea tent verschillende creatieve workshops voor zowel volwassenen als kinderen. Dit geeft op een speelse manier reflectie, verbinding en plezier. 
 
Doe je mee? Samen maken we verbinding met ons zelf, met elkaar en de wereld om ons heen. Met behulp van stilte, onze adem en yogahoudingen. Met mindfulness, massage, zingen & creativiteit. En dat met heel veel plezier! Spelenderwijs ontdekken kinderen en tieners de verbinding. Wat een heerlijke reis! 
 
© Stichting Yoga Festival Terschelling 2019 | info@yogafestival.info | Contact