Kinder- en tienerprogramma

Kinderen op een onvergetelijke kennis laten maken met yoga? Dat kan tijdens het Yoga Festival! Net zoals voorgaande jaren is er een speciaal kinder- en tienerprogramma. Op een speelse manier yoga beoefenen geeft zelfvertrouwen, plezier en verbinding! En ondertussen heb je als ouder alle gelegenheid om zelf te genieten van één van de vele workshops. 


Verbinding


Professionals waaronder Sanne Bredt (#deKinderyogatuin), Rianne Roodbeen (Wobbelyoga), Emmelie Zipson, Lieselot, Mario en Maarten (Harmandir Pal) zetten hun talenten in om een ervaring vol VERBINDING te geven! Elk jaar groeit het kinderprogramma en wat ziet het er weer veelbelovend uit. 


13e Yoga Festival:


* Wobbelyoga (4-10 jaar)


* Mantra zingen voor kinderen en ouders


* Massage voor kinderen


* Kinderyoga (4 -10 jaar)


* Tieneryoga (10-16 jaar) 


* AcroYoga voor kinderen en ouders (2,5-10 jaar) 


* Yoga, verhalen & muziek 


Én er is een Wobbel Playground! Wat is dat? Ervaar het zelf op Yoga Festival Terschelling. Kinderen kunnen hier wobbelen wanneer ze willen (zonder een programma, wel met toezicht). 


Creatieve workshops


Daarnaast zijn er bij de Crea tent verschillende creatieve workshops voor zowel volwassenen als kinderen. Dit geeft op een speelse manier reflectie, verbinding en plezier. 


 


Doe je mee? Samen begroeten we de zon die ons licht en warmte geeft, doen we yogahoudingen, masseren, dansen, zingen en tekenen we. En ondertussen maken we heel veel plezier! Spelenderwijs ontdekken kinderen en tieners hun kwaliteiten, zelfvertrouwen, inzicht en kracht. Wat een avontuur!


 


Zie de laatste pagina van het programmaschema.

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2019 | info@yogafestival.info | Contact