Massage & Healing

Zin in een heerlijke massage of healing tijdens het festival? 

De Massagetent en Healing Temple zijn op het healingveld (zie plattegrond) te vinden. Inschrijven voor een massage of healing bij een behandelaar naar keuze kan alleen tijdens het festival op het healingveld. Voor vragen of informatie kun je daar ook terecht. 
 
Op het inschrijfformulier kan 30 of 60 minuten worden gereserveerd voor een sessie. Je betaalt vooraf contant. 
 
De prijzen voor deze individuele sessies zijn vast: 50 euro voor een uur en 25 euro voor een half uur. 
 
Graag voor de massage douchen en indien mogelijk een grote handdoek of laken meenemen! 
 
Het Yoga Festival, Yogi Tea, de masseurs en healers ondersteunen Stichting Duniya al jaren om 100 schoolkinderen uit Varanasi (India) gezondheidszorg en onderwijs te bieden. Vrijwillige bijdragen van onder andere de massage & healing gaan naar Stichting Duniya. 

Healing Temple

Welkom in de Healing Temple! Een fijne plek om tot jezelf te komen, je verhaal te delen, vragen te stellen, healing te ontvangen en bewust te Zijn.
Hier worden ook individuele sessies en groepshealings gegeven. Donaties zijn welkom!
 

Groepshealing (vrije inloop) sessies:

Vrijdag    11.00-12.00 en 15.00-16.00        

Zaterdag 10.00-11.00 en 14.00-15.00 

Zondag   10.00-11.00 en 13.30-14.30   

 

 

Ans Berkelaar

Ans Berkelaar is een gecertificeerd Chi Nei Tsang (orgaan/buik) masseuse. Zij heeft gestudeerd bij Mantak Chia in Thailand. De Taoisten ontdekten dat mensen energie blokkades ontwikkelen in hun interne organen. Door middel van een orgaanmassage kunnen deze blokkades worden opgelost. Ans masseert met respect en gevoel en altijd in samenspraak met haar cliënt. Tijdens de massage kan ze uitleggen hoe je zelf eventuele blokkades kunt masseren. Tevens is zij een praktiserend yogi en meditator. Meer informatie klik hier.

Astrid Boekee

Astrid Boekee is al jaren Ashtanga- ,Yin yoga en personal yoga docent. Het laatste jaar is ze werkzaam en woonachtig in Afrika. Wat Thai Dee Yogamassage voor je kan doen moet je echt komen ervaren. Thai Dee Yogamassage is een dynamische vorm van massage. Er worden verschillende yogastrekkingen op de wervelkolom, de schouders, de armen en de benen uitgevoerd. De massage helpt om stress, spanningen, vermoeidheid, rug- en nekklachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Je voelt je na de massage vitaal, energiek en tegelijkertijd diep ontspannen.

 

Brenda Weverling

Brenda Weverling begon al jong aan het pad van bewustwording en leerde van haar hooggevoeligheid haar gave te maken. Aura Reading, filosofie en meditatie, intuïtieve healing, Reiki, transformational breathing en Pleadisch lichtwerk zijn opleidingen die ze volgde. Ze beoefent sinds 15 jaar traditionele Kriya yoga en Vortex Healing®. Beiden werken op het karmisch (energetisch) lichaam. Vortex healing is een energiebehandeling die het ontwakingsproces ondersteunt en oude conditioneringen losmaakt. Brenda creëert op het festival de Healing Temple, een pagode voor BewustZijn samen met Michael van Maasdijk en anderen. Voor groepssessies en individuele sessies. Meer informatie: www.vortexhealing.org.

Francis Schwegman

Francis Schwegman, de afgelopen 5 jaar van wereldreizen brachten Francis in een diep proces van zelfontwikkeling en tot haar passie voor lichaamswerk. Graag deelt ze deze passie met jou en neemt ze je mee op reis in jezelf. Lange, trage stroken worden afgewisseld met diepe druk. Een combinatie van Thaise, Zweedse en Balinese technieken, Deep tissue massage, essentiële oliën, kristallen, Reiki en Sjamanistisch energiewerk. Deze holistische mix werkt door op alle lagen van je zijn. Door de combinatie van aanraking en bewuste aandacht verlicht je niet alleen fysieke pijn, maar kom je ook weer in contact met jezelf. Francis en Malou ontwikkelden en geven samen een vier handen massage, ‘Four Hands Holistic Touch’, een Reiki-massagevorm. In een holistische sessie creëren ze gelegenheid voor diepe ontspanning en balans tussen lichaam, geest en ziel. Meer informatie en inschrijving bij de massagetent op het festival. Meer informatie klik hier.  

Isabel Sips

Isabel Sips is energetisch therapeut en docent in Pranic Healing. Naast het lesgeven, geeft ze in haar praktijk in Haarlem persoonlijke healing sessies, om oude energie los te laten en op dieper niveau levensenergie te transformeren. Energie, bewustwording en meditatie hebben altijd een grote rol gespeeld in haar leven. Zij is ervan overtuigd dat energie de basis is van alles. Hiermee omgaan ziet zij als toevoeging in ieders leven. Haar passie is deze kennis te delen en die tools aan te reiken voor een gezonder en bewuster leven. Meer informatie: www.isabelsips.nl.

 

Malou ter Horst

Malou ter Horst geeft Reiki sessies. Reiki balanceert de levensenergie (Qi) die door ons heen stroomt. Het is de kracht achter elk levend wezen op aarde. Reiki dringt door in lichaam, geest en ziel via subtiele energiestromen. Er hoeft niets te worden bereikt in deze sessie. Er is slechts overgave aan Zijn. 'Begeleid door fluisteringen van de natuur creëer ik ruimte voor een innerlijke reis in een bad van verbondenheid, compassie en rust'. Malou en Francis ontwikkelden en geven samen een vier handen massage, de ‘Four Hands Holistic Touch’, een Reiki-massagevorm. In een holistische sessie creëren ze gelegenheid voor diepe ontspanning en balans tussen lichaam, geest en ziel. Meer informatie en inschrijving bij de massagetent op het festival. 

 

Michael van Maasdijk

Michael van Maasdijk (Akaal Sahai Singh) is gecertificeerd kundalini yogaleraar en inspirator. Inmiddels heeft hij ook M-Healing en Kundalini Coaching opleidingen gevolgd om meer bewust te zijn. Hij brengt je met zijn muziek en charme in beweging en opent daarmee vele harten. Op het festival geeft hij in de Healing Temple individuele healingsessies. Meer informatie: www.bewustworder.com

Sandra Idzinga

Sandra Idzinga woont op Terschelling en is meer dan 10 jaar energetisch masseur, Thaise yoga masseur, healer en Reiki Master. Haar behandelingen zijn een weg om lichaam, geest en ziel te bevrijden. Alles wat zich aandient tijdens de sessie komt precies op het juiste moment. Klankschalen, geuren, warme steunen en stevige handen wijzen jou de weg tijdens deze healing massage op de Thaise yoga mat. “Laat maar los die rugzak, strooi uit op Terschelling en voer mee met de wind. Vrijheid...”

 

Vincent Ahoinnai

Vincent Ahoinnai is geboren in Timor, Indonesië. Met zijn 15 jaar ervaring en duizenden behandelingen mag Vincent zich meten met de top van de massagewereld. Hij staat bekend om zijn ‘dansende handen’ en reist internationaal om trainingen te verzorgen. Sinds 2005 is hij aangesloten bij Moving Ventures, bekend van Essential Touch. Dit is een unieke vorm van lichaamswerk, bekend om lange ritmische vloeiende bewegingen over het hele lichaam en diepe stretches. Door het integreren van massagetechnieken, energiewerk, aroma’s en soundtherapie, bereiken we diepere lagen van het lichaam en kunnen spanningen en emoties los worden gelaten. Meer informatie: www.essentialtouch.nl.

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2019 | info@yogafestival.info | Contact