Meedoen als vrijwilliger?

Dit unieke Yoga Festival creëren we samen!

Het Yoga Festival Terschelling wordt mede mogelijk gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers, die met veel inspiratie samenwerken. Zij vormen het hart van het festival. Met elkaar creëren we dit yogaweekend in de schitterende natuur van Terschelling. Veel vrijwilligers komen jaarlijks graag weer terug. Wil je meedoen als vrijwilliger op het 14e Festival? Met als thema One with Nature.

Wat kan je als vrijwilliger verwachten

Je helpt 5 à 6 uur per dag mee met bijvoorbeeld het bereiden van eten, het ontvangen & informeren van deelnemers, op- en afbouw van het terrein. Dit geeft veel flow, inspiratie en verbinding!

Het vrijwilligersteam is actief van dinsdagmiddag 21 tot en met maandagmiddag 27 juni 2022. De organisatie wil graag kunnen rekenen op je aanwezigheid deze dagen. Kan je niet alle dagen betrokken zijn, neem dan contact op. Als vrijwilliger betaal je de vrijwilligersbijdrage. Hiermee heb je toegang tot workshops, het festival menu, onbeperkt Yogi Tea, verblijf (in eigen tent) en een huurfiets. Je betaalt je eigen reiskosten.

Aanmelden 

Wanneer je mee wilt doen als vrijwilliger, meld je dan aan door het ‘Aanvraagformulier vrijwilliger YF2022’ online in te vullen. Je krijgt vervolgens bericht van ons. 

Heb je professionele ervaring op het gebied van yoga fotografie en (geluids)techniek? Laat het ons weten! 

Zijn er vragen of wil je even overleggen? Lees eerst de vrijwilligersinformatie of neem direct contact op met Eric vrijwilligers coördinator: 06-54398375.

Vrijwilligersdag - 7 mei 2022

Als je definitief ingeschreven bent als vrijwilliger word je uitgenodigd voor deze dag, met een mooie wandeling van Overveen naar Bloemendaal aan zee. Maak kennis met het team en de vrijwilligers en ontvang informatie over het Yoga Festival. Leuk om elkaar te inspireren en alvast de sfeer neer te zetten. 

 

 

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2023 | info@yogafestival.info | Contact