Meer dan 20 yogaweekenden per jaar!

Yoga Weekenden op Terschelling & Veluwe

Yoga weekenden - een zee van ontspanning

Zon, zee, strand en yoga. Een geheel verzorgd yogaweekend, yogavakantie, yogaweek op Terschelling en de Veluwe is puur genieten. Met verblijf in een sfeervolle accommodatie, (strand) wandelingen, heerlijk vegetarisch eten en hartverwarmende yoga. Een ontspannen weekend: frisse energie, krachtige yoga, rustgevende meditatie, pure natuur, volop inspiratie en een warme sfeer. De natuur van Terschelling en de Veluwe versterkt de ervaring er echt helemaal uit te zijn. Dichbij je zelf!

Met yoga aan zee, op het strand of in een mooie yogazaal. Een geheel en uitstekend verzorgd yogaweekend voor algehele ontspanning, vitaliteit, harmonie, meditatie, transformatie en om intens van te genieten. Voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen en gezond leven.

Bij aankomst op Terschelling staat een fiets voor je klaar en je bagage wordt naar de accommodatie gebracht. En op de Veluwe ontvang je een entreekaart voor Wellnessresort de Veluwse Bron. Van harte welkom! Ook om een dag eerder aan te komen en/ of langer te blijven. Kijk op www.yogaterschelling.nl voor meer informatie.

Nieuws

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2018 | info@yogafestival.info | Contact