3 - 5 september 2021

One with Nature - Vrijwilligers

Dit unieke One with Nature Yogaweekend creëren we samen!

Het One with Nature weekend is mede mogelijk door een team van enthousiaste vrijwilligers, die met veel inspiratie samenwerken. Zij vormen het hart van het festival. Met elkaar creëren we dit internationale yogaweekend, in de schitterende natuur van Terschelling. Veel vrijwilligers komen jaarlijks graag weer terug. Wil je meedoen als vrijwilliger One with Nature?

Wat kan je als vrijwilliger verwachten

Je helpt 5 à 6 uur per dag mee met bijvoorbeeld het bereiden van eten, het ontvangen & informeren van deelnemers, op- en afbouw van het terrein. Dit geeft veel flow, inspiratie en verbinding!
 
Het vrijwilligersteam is actief van dinsdagmiddag 31 augustus tot en met maandagmiddag 4 september 2021. Als vrijwilliger betaal je de vrijwilligersbijdrage. Hiermee heb je toegang tot workshops, het festival menu, onbeperkt Yogi Tea, verblijf (in eigen tent) en een huurfiets. Je betaalt je eigen reiskosten.

Meedoen als vrijwilliger

Zijn er vragen of wil je even overleggen? Lees eerst de vrijwilligersinformatie of stuur een mail.

Heb je professionele ervaring op het gebied van yoga fotografie en (geluids)techniek? Laat het ons weten!

Wandeling op 27 juni 2021

Op 27 juni 2021 is er een vrijwilligerswandeling van Overveen naar Bloemendaal aan zee. Een dag voor kennismaking, inspiratie en informatie over het One with Nature weekend, om de sfeer alvast met elkaar neer te zetten. Doe je mee als vrijwilliger, zet deze dag in je agenda!

 

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2021 | info@yogafestival.info | Contact