Praktisch

Het Yoga Festival is van 28 - 30 juni 2024. Op vrijdag om 17.30 uur begint het hoofdprogramma.


Het voorprogramma begint op donderdag met yoga, live muziek en heerlijk eten. Op beide dagen ben je al welkom vanaf 13 uur! De prijs voor het voorprogramma met aankomst vanaf donderdag is € 108,-


Verblijf


Deelnemers kunnen overnachten in een accommodatie naar keuze. Zo verblijft ca. 95% van de deelnemers in een eigen of gehuurde tent op het festival terrein. Ook is het mogelijk om in één van de nabij gelegen hotels of pensions te verblijven. Kijk bij veelgestelde vragen of www.vvvterschelling.nl voor beschikbare accommodaties.


Special Yoga Weekend arrangement met verblijf op Volkshogeschool Terschelling van 23-25 juni 2023.


Of kijk in de Yoga Agenda voor alle andere retreats, yoga weekenden en vakanties op Terschelling en Ibiza.


Piramidetent en slaapmat huren


Het is mogelijk om een mooie sportieve piramidetent te huren voor € 90,- die bij aankomst al is opgezet. Dit betreft een stevige dubbeldakstent, die maximaal geschikt is voor 3 volwassenen. De huurder bepaalt zelf om deze tent eventueel te delen met andere deelnemer(s) van het festival. De huur is een vast bedrag en wordt niet berekend op basis van hoeveel personen er in verblijven. Het is tevens mogelijk om een zichzelf opblaasbare slaapmat te huren voor

€ 5,- . Wil je een tent of een slaapmat huren, geef dit dan aan op het Inschrijfformulier.


Heerlijk festival menu


Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd voor alle deelnemers. Dit speciale festival menu is gezond, vegetarisch, overwegend biologisch en ayurvedisch van aard, rijk aan proteïne en vitamines. Ook is volop fruit en Yogi Tea inbegrepen.


Prijzen


Deelname aan het hoofdprogramma is € 279,- per persoon (incl. btw en toeristenbelasting), inclusief:


  • Workshops en lessen* van 28 - 30 juni 2024
  • Volop live muziek.
  • Twee overnachtingen op het kampeerterrein  in eigen tent
  • Festival menu: ontbijt (za+zo), lunch (za+zo) en diner (vr+za), fruit en onbeperkt Yogi Tea
  • Huurfiets en bagagevervoer op het eiland

*voor Sup yoga geldt een kleine eigen bijdrage


Deelname aan het voorprogramma is € 108,- (incl btw en toeristenbelasting), inclusief


  • Workshops en lessen vanaf donderdag tot en met vrijdag. 
  • Eén overnachting op het festival kampeerterrein (eigen tent)
  • Festival menu: diner op donderdag, ontbijt en lunch op vrijdag
  • Huurfiets en bagagevervoer op het eiland

Het voor- en hoofdprogramma zijn exclusief:


De huur van een piramidetent en/of slaap(lucht)mat. De huur van deze gehele tent is € 90,- en van de slaapmat € 5,- ongeacht het aantal verblijfsdagen.


Faciliteiten


Het kampeerterrein is voorzien van sanitair gebouwen met warme douches, toiletten met wc papier, wastafels en een buitenwasbak. Met helder duinwater als drinkwater. Er is gratis WiFi aanwezig en voldoende gelegenheid om telefoons of andere elektrische apparaten op te laden. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor waardevolle spullen. Deze kunnen niet bewaard worden bij de organisatie. Vind hier: meer informatie en een checklist wat je het beste mee kan nemen.


Eiland belevenissen


Yoga heeft raakvlakken met andere vormen van bewegen, expressie, sport, dans, wandelen, lichaamswerk en muziek.Tijdens dit weekend kan je helemaal onderdompelen in een ontspannen yogasfeer aan zee. Genieten van de veelzijdigheid van yoga en workshops op het gebied van bewustzijn, persoonlijke groei, avontuurlijk en gezond leven!


Inschrijven en betaling


Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld en verstuurd, ontvang je direct een bevestiging per email met aanvullende informatie en factuur. Ter informatie: wij sturen geen betalingsbevestiging en adviseren je bankrekening te controleren of het deelnamebedrag is overgemaakt. Na betaling is je deelname definitief. Bij aankomst krijg je als bewijs van deelname een polsbandje. Draag dit zichtbaar.


Door inschrijving geef je aan om het deelnamebedrag tijdig te voldoen op bankrekening NL44 RABO 0115 2623 26 t.n.v. St. Yoga Festival te Haarlem. Indien tijdige betaling bezwaarlijk is, neem dan contact met ons op. Voor onze algemene voorwaarden kijk hier.


Het Yoga Festival is een intiem  festival met ruimte voor maximaal 400 personen. Deelname gaat op volgorde van ontvangst van het inschrijfformulier en de betaling. De inschrijving voor Yoga Festival 2024  opent in 2023. Kijk op www.yogaterschelling.nl voor yogaweekenden en vakanties op Terschelling en Ibiza in 2023.


Meer informatie


Onder veelgestelde vragen en bij downloads vind je aanvullende informatie over het festival. Zijn er nog andere vragen of wil je even overleggen, neem dan contact met ons op.

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2023 | info@yogafestival.info | Contact