Programma Yoga Festival Terschelling

Dit Yoga Festival heeft een veelzijdig en intiem festival programma, dat volop ontspanning, rust, plezier, avontuur, warmte, liefde, inspiratie en verbinding geeft. Ruim 70 workshops per dag, 25 yoga vormen en circa 50 inspirerende docenten en muzikanten zijn er om hun enthousiasme en inspiratie met jou te delen.


Dompel onder in één unieke yogasfeer aan zee. Volop genieten van verwondering en wat jou beweegt. Een duik in het duinmeer bij zonsopkomst. Genieten van vele yoga vormen en workshops op het gebied van persoonlijke groei en bewust bewegen. Rust en verstilling ervaren in de natuur. Geïnspireerd zijn door één van de lezingen of liggend in het gras genieten van heerlijke live muziek. De yogavakantie met inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond én avontuurlijk leven. Bekijk het Programmaschema en het programmaboekje van het festival.


Een uniek yoga weekend aan zee


Het hoofdprogramma van het festival is van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli 2018. De openingscirkel is vrijdag op 29 juni om 17.30 uur. Deelnemers zijn van harte welkom om op vrijdag vanaf 12 uur op het festivalterrein aan te komen. Wil je dit unieke yogaweekend liever nog eerder beginnen? Dat kan! Op donderdag 28 juni begint het Voorprogramma met yoga workshops, een heerlijke vegetarisch festival menu en volop live muziek.


 


De unieke yoga vakantie aan zee voor drie tot vier dagen ontspannen genieten. Een dag langer blijven? Vanaf zondag, na de afsluiting, is er de mogelijkheid een dag langer te bljiven (zonder festival programma). Zie informatie bij inschrijven


Het Festival Team


Het Yoga Festival Team bestaat uit circa 50 inspirerende yoga docenten en muzikanten uit binnen- en buitenland, die met enthousiasme hun liefde, kennis en ervaringen delen. Maak kennis met het  Festival Team 2018.


Vele vormen van yoga


Het Yoga Festival op Terschelling is voor een ieder met belangstelling voor bewust bewegen en ontspannen genieten. Van klassieke Hatha yoga tot AcroYoga, van Iyengar tot Kundalini yoga, van Aerial tot yoga op een surfboard. Dit ontspannen festival aan zee met meer dan 25 yoga vormen en 70 workshops per dag geeft je de gelegenheid om volop te ontdekken. Ontdek, verwonder en kies waar je dieper in wilt duiken. 


Inspirerende workshops


Docenten en muzikanten delen hun inspiratie voor yoga, muziek, filosofie, dans, bewustzijn, massage, healing en meditatie. Unieke workshops met bijvoorbeeld yoga massage, Tantra filosofie, Ayurveda, meditatie, dans, de verbonden adem, TRE, gezonde leefstijl en nog veel meer. Er zijn specials voor zowel mannen als vrouwen. Voor beginners en gevorderden. Voor het volledige overzicht van alle workshops kijk in het Programmaschema 2018.


Geweldige live muziek


Dit festival is een geweldige yoga vakantie om weg te dromen bij één van de live mantra en muziek sessies. Met de duinen, de zeelucht en de hoogstaande zon als decor. Artiesten als David Lurey & friends en Praful geven tijdens dit  yogaweekend live muziek sessies. Ontspan bij een klassiek meditatief Klankconcert. Doe mee aan een Yoga & gongsessie of geniet van samen zingen. Op Zaterdag avond is er een Cacao Ceremony en een speciaal voor het Yoga Festival 2018 gecomponeerde Ecstatic Dance Feest met betoverende artiesten onder de sterrenhemel. En zelfs op de boot terug van 17.30 uur op zondag is er live muziek. Yoga Festival Terschelling is vanaf het begin tot het eind een prachtige yogareis, die verbindt. Ontdek, beleef en laat je verrassen.


Speciaal kinderprogramma


Kinderen op een speelse manier kennis laten maken met yoga? Dit kan op Yoga Festival Terschelling. Yoga beoefenen, dansen, tekenen, ontspannen en samen plezier maken. Dit festival is een geweldige plek voor kinderen om vol verwondering te ontdekken en te groeien. Met een workshop Ouder en kind yoga, het Verteltheater of een Avonturen tocht. Verwonder je, lees verder over het kinderprogramma.

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2018 | info@yogafestival.info | Contact