Thema: One with Nature

Ontdek de schoonheid van Terschelling met al je zintuigen! Voel je één met de zee, de duinen en de bossen. Beleef een unieke yoga vakantie aan zee met een avontuurlijk, creatief en inspirerend One with Nature programma. Met yoga op het strand, in de duinen of bij het duinmeer. Genieten van inspirerende workshops voor persoonlijke groei, bewust bewegen, gezond én avontuurlijk leven. Volop workshops yoga, meditatie, mindfulness en live muziek.

Laat je verrassen door de elementen van de natuur op dit intieme yogaweekend gelegen aan de voet van de duinen, dichtbij zee. Met creatieve en avontuurlijke workshops en live muziek temidden van de schitterende natuur van het Waddeneiland Terschelling.

Geniet van alle mogelijkheden om je te verbinden met de natuur van Terschelling én met je eigen natuur, jouw essentie. Door yoga, persoonlijke groei workshops, stilte, fijne ontmoetingen, muziek en heerlijk vegetarisch eten. Wat betekent One with Nature voor jou? Wanneer voel jij je verbonden met de natuur?

Be one with Your nature; ervaar eenheid met je eigen natuur, jouw esssentie! Beleef het op dit ultieme yogaweekend aan zee.

 

 

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2022 | info@yogafestival.info | Contact