Thema Yoga Festival 2022: One with Nature

Waddeneiland Terschelling is de thuisbasis van Yoga Festival Terschelling. Beleef haar natuurlijke schoonheid, de rust en de ruimte.
Met zon, zee, bossen, het duinmeer en de wind door je haren voel jij je één met de natuur! Volg een yogales op het strand, mediteer in de duinen of doe mee aan een mindfulness wandeling in het bos. Ervaar de eenheid met je eigen natuur, met jouw essentie. Tijdens deze yoga vakantie aan zee ben je helemaal in je element en laad je op met nieuwe energie!

Schrijf je nu in en we verwelkomen je graag van 24- 26 juni 2022 op Terschelling!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

 • Dichtbij zee creëren we in co-creatie de retreat plek LotusHeart op Ibiza.


  Alle ruimte voor groei, rust, plezier en balans.


  Wil je er verblijven, een retreat aanbieden of vrijwilliger zijn?


  Na eerder 5 jaar het Ibiza Yoga Festival en er retreats te hebben gedaan kwam de plek LotusHeart op ons pad en is op vriendschappelijke wijze aangeboden.


  Het is een heerlijke plek om te zijn. Het leven en inspiratie in de natuur te delen. Voor groei, rust, bewustzijn en plezier.


  Het biedt de mogelijkheid om de sfeer en ervaringen van yogaweekenden en het festival te beleven in een stroom die verder gaat. Dit is een lang gekoesterde wens.


  Het gehele jaar door is het nu mogelijk om er te zijn en mee te doen aan een retreat en een training.


  Voor een periode naar keuze. Als vakantie, voor rust en inspiratie.Te doen wat 't hart ingeeft. Dieper te verbinden met de natuur en het leven.


  Met elkaar nieuwe en betekenisvolle ervaringen beleven!


  Doe je mee?


  Voor meer informatie en contact: www.yogaterschelling.nl

 • Met heel veel plezier kijken we terug op het 14e Yoga Festival Terschelling.
  Als team - vrijwilligers, docenten, muzikanten, partners & deelnemers hebben we dit voor en met elkaar mogelijk gemaakt!
  Dank je wel!

  Fotografie: Jeroen Moerdijk

  Kijk in de galerij voor meer beelden van het Yoga Festival 2022.

   

 • David Lurey: "The annual  Dutch Yoga Festival Terschelling. My highlight of the year for many reasons. Looking forward to connect with many of the 'Festival Family' there. If you haven't been yet, this is THE YEAR to check it out!​"

  There is nowhere to get to, nothing else to be than who you are and a powerful recognition that when we are connected, nothing else matters! 

  One With Movement. This yoga class explores many ways to move parts independently and the complexity of combined movements.

  Five Elements Yoga Asana Practice: Earth, Water, Fire, Air & Space. 

  Men's Circle 

  Mantras & HeartSongs 

  Nature Games: A Variety of playful experiences to connect to nature through movement, meditation, breathing and connection.  

 • Wij kijken uit naar het 14e Yoga Festival! Verbinden met mensen die regelmatig komen en kennismaken met nieuwe deelnemers. In deze ontspannen zomerse sfeer kan je prima alleen komen. Het Team van docenten, vrijwilligers, koks en muzikanten is klaar om er met elkaar een mooi festival te creëren. In de schitterende natuur van Terschelling. 

  Schrijf je nu in voor deze heerlijke yogavakantie aan zee! Van 24 - 26 juni 2022 met een voorprogramma vanaf 23 juni.

 • Geef jezelf of een ander het Yoga Festival Terschelling cadeau en wij maken het extra speciaal!

  Bij inschrijving voor het Yoga Festival 2022, ontvang je een downloadlink waarmee je kunt genieten van onderstaande live muziek opgenomen @ Yoga Festival Terschelling 2018/2019.

  Hartverwarmende mantra en heartsongs om intens van te genieten! Ontvang direct na inschrijving deze live opnames van het Yoga Festival cadeau.

  Track 1, Dana Devi  - Om Shanti I am peace, YF2019

  Track 2, Kevin James Carroll – Asatoma, YF2019

  Track 3, David Lurey & festival musicians - Samba sada shiva, YF2018

  Track 4, Sabir Khan & Heiko Dijker - Classical Indian music, YF2019

  Track 5, Kevin James - Mother Gaia, YF2019

  Track 6, David Lurey & festival musicians - Maha Mantra, YF2018

  Track 7, Avi Adir - Live in Tribal dance, YF2019

  Track 8, Kevin James - Temple of my heart, YF2019

  Track 9, Avi Adir - Live in concert, YF2019

   

 • Waddeneiland Terschelling is de thuisbasis van Yoga Festival Terschelling. Beleef haar natuurlijke schoonheid, de rust en de ruimte.
  Met zon, zee, bossen, het duinmeer en de wind door je haren voel jij je één met de natuur! Volg een yogales op het strand, mediteer in de duinen of doe mee aan een mindfulness wandeling in het bos. Ervaar de eenheid met je eigen natuur, met jouw essentie. Tijdens deze yoga vakantie aan zee ben je helemaal in je element en laad je op met nieuwe energie!

  Schrijf je nu in en we verwelkomen je graag van 24- 26 juni 2022 op Terschelling!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Wat geeft meer een gevoel van 'One with Nature' dan Yoga op het strand? Tijdens het 14e Yoga Festival zijn er weer diverse workshops waarbij je het zand tussen je tenen, de zon op je gezicht en de wind door je haren kunt voelen. Met ervoor of erna een duik in de zee? Verschillende yogavormen, zoals Hatha-, Acro- en Vinyasa yoga, worden aan zee gegeven. Zie verder het programma.
   

   

   

   

   

   

 • De zon staat op zijn hoogst tijdens het Yoga Festival en de natuur groeit en bloeit. Wanneer je hoofd leeg is kun je bewust verbinding maken met het natuurschoon van Terschelling. Zie, hoor, ruik, voel en proef je omgeving met yoga aan zee of op een surfbord, meditatie aan het duinmeer, mindful wandelingen en nog veel meer.. One with Nature is het thema van dit 14e Yoga Festival! 

  Heb jij je al ingeschreven? Save the date 24-26 juni 2022!

   

   

   

 • Op het festival ontdek je yoga in vele vormen! Met vele yogastijlen voor beginners en gevorderden, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.
  Welke speelse of avontuurlijke yogavorm wil jij ontdekken: Yoga op een surfbord? Yoga met een acrobatisch tintje? Of een avontuurlijke mindfulness wandeling?

  Het kan allemaal tijdens jouw yoga weekend op Terschelling! Bij de SUP yoga kan een beperkt aantal mensen meedoen en wordt een kleine bijdrage gevraagd. Check het Festival programma voor de vele yogavormen.

   

   

   

   

 • Een heerlijke plek om je te verbinden met de natuur tijdens het Yoga Festival is het Duinmeer. Maak een wandeling vanaf het festivalterrein naar het nabijgelegen duinmeer om even tot jezelf te komen, te zwemmen of een van de workshops te volgen. Mariette de Kroon geeft aan het Duinmeer Tibetaanse Yoga, Meditatie & Yoga Flow. En er zijn diverse workshops SUP Yoga: Yoga op een surfbord, zowel voor durfals die op zoek zijn naar meer uitdaging als voor beginners!

 • Op het festival geeft Tom van Huijstee van Breath of Life ademsessies voor beginners en gevorderden waarbij je energie gaat stromen, zodat lichaam, geest en emoties in beweging en in balans komen. Een krachtige methode om blokkades vrij te maken en je te verbinden met je diepere essentie, met je ware natuur waar het rustig en vredig is. Volgens Tom is deze ademmethode een van de meest natuurlijke zelf-helingssystemen. Tom: "The way you breathe is the way you live". Check het programma voor de tijden van de ademsessies in de ademtent. 

 • Het Yoga Festival Terschelling steunt jaarlijks Stichting Duniya. In 2019 is er 1500 euro gedoneerd. Namasté! 

  Yogadocenten gaan naar India om te leren over yoga en wij geven graag aan Indiase kinderen om zich verder te ontwikkelen.


  Duniya biedt inwoners van sloppenwijken in India en Vietnam gezondheidszorg en onderwijs. Leerkrachten ontfermen zich dagelijks over ruim tachtig leergierige kinderen, die tijdens de middagpauze een voedzame maaltijd krijgen voorgeschoteld door de kok van Duniya Nutrition. Niet zelden de enige warme maaltijd die ze op een dag eten. Een van de projecten van Duniya die het Yoga Festival sinds 2012 van hart steunt. Ga naar de website van Stichting Duniya voor meer informatie,


   

 • Jouw Yoga Festival begint al op de boot! De sfeer zit er lekker in tijdens de boottocht naar Terschelling.
  Bij aankomst staat er een fiets en bagage pick up voor je klaar. Daarna wacht je een evenement van 3 dagen vol met yoga, muziek, inspirerende workshops, heerlijk eten en verbondenheid in de natuur. Voor de liefhebber begint het festival al op donderdag met een veelzijdig voorprogramma. En zelfs op de boot terug van 17.30 uur op zondag is er live muziek. Yoga Festival Terschelling is van het begin tot het eind een prachtige reis.
  Heb jij je boot al geboekt? Reisinformatie lees je hier. Boek tijdig je bootkaartje op www.rederijdoeksen.nl

   

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2024 | info@yogafestival.info | Contact