Veelgestelde vragen

Programma Yoga Festival Terschelling

Ja, hoor van harte welkom! Er is een gevarieerd aanbod van yogalessen en speciale workshops voor zowel beginners als gevorderde deelnemers en docenten. In het programma zijn de niveau's van de lessen en workshops met een kleur aangegeven.

Het Yoga Festival op Terschelling is voor velen een prima plek om alleen naar toe te komen, je zult zeker niet de enige zijn! Deelnemers zijn gemiddeld tussen de 25 en 60 jaar. Zowel in als buiten de workshops ontmoet je snel fijne mensen. Tijdens het eten schuif je aan lange tafels aan bij andere deelnemers. Wij creëren een warme plek volop mogelijkheden tot verbinding, waar niets moet en je volledig jezelf mag zijn. Voor vragen of als je graag iets wilt delen, kun je altijd terecht bij de informatietent.

Nee, dit is niet nodig. Op het festival neem je deel aan de workshops van je keuze.

Inschrijven is alleen mogelijk voor het gehele festival.

Verblijf

Na het festival kan je tot maandag bijboeken incl diner, 1 overnachting, ontbijt en huurfiets. Er is geen festival programma. 
Graag € 60 overmaken op rekening nr: NL44 RABO 0115 2623 26 t.n.v. St. Yoga Festival, onder vermelding van je naam en tot maandag bijboeken. Wij zetten dit bij je reservering. Je ontvangt geen bevestiging van deze extra bestelling. Kijk op je bankinformatie om weten of je betaling door ons is ontvangen. Indien gewenst kan je bij aankomst bij de ontvangst een factuur hiervan vragen.

 

Bij het huren van een tent betaalt één persoon (de huurder) eenmalig de tenthuur. Het is aan de huurder met welke andere deelnemers de tent wordt gedeeld. Bij inschrijving is het niet nodig om de namen van deze personen aan ons door te geven. 

Ja, de deelnameprijs is hetzelfde als voor deelnemers met een eigen tent. Kijk voor meer informatie over de camper-caravan actie. Met deze actie is de bootovertocht tot 45% goedkoper. Stuur een mail naar info@yogafestival.info voor de actiecode voor het boeken van de boot. 

Eerst bij aankomst kan worden bezien of dit mogelijk is. Hoe eerder je aankomt hoe meer tijd en ruimte is om dit te bekijken!

Er wordt een heerlijk vegetarisch festival menu geserveerd. Dit menu is geschikt voor zowel mensen met een gluten- als een zuivelallergie.

 

Het deelnamebedrag blijft hetzelfde. Je maakt tijdens het festival gebruik van de faciliteiten van de camping.

Op het festivalterrein zijn huisdieren niet toegestaan.

Inschrijving & betaling

Graag het bedrag aan ons over op rekening nr: NL44 RABO 0115 2623 26 t.n.v. St. Yoga Festival, onder vermelding van je naam en wij zetten deze extra bestelling bij jouw reservering! Je ontvangt geen bevestiging van deze extra bestelling. Kijk op je bankinformatie om weten of je betaling door ons is ontvangen. Indien gewenst kan je bij aankomst bij de ontvangst een factuur hiervan vragen.

 

 

 

Nee, bij aankomst wordt er gebruik gemaakt van een deelnemerslijst. Indien je wilt weten of je betaling door ons is ontvangen, check je eigen bankafschriften. De meeste recente informatie over het festival inclusief programma(boekje) vind je bij downloads.

Na inschrijving ontvang je per email een automatische bevestiging. Indien je deze niet hebt ontvangen, check s.v.p. eerst je spambox en neem dan contact met ons op.

Nee, het is voor de organisatie niet mogelijk om een korting te geven. Voor tarieven voor kinderen en jongeren kijk hieronder.

Ja, dit is mogelijk nadat de nieuwe contactgegevens aan ons zijn doorgegeven. Voor meer informatie m.b.t. annuleren zie de algemene voorwaarden.

Voor onze algemene voorwaarden kijk hier

Indien het overboeken van het gehele bedrag bezwaarlijk is, dan verzoeken wij je om binnen 7 dagen een
aanbetaling van € 125,- per persoon te voldoen. Kies dan bij betaling de optie: overboeken ipv ideal. Het restant ontvangen wij graag uiterlijk vóór 15 mei 2020 op bovenstaande rekening. 

Bij annulering zijn er annuleringskosten van toepassing, tenzij Stichting Yoga Festival per email heeft bevestigd dat het betaalde of een deel ervan kan worden gebruikt voor een ander yogafestival van de Stichting, een yogaweekend van Yogaterschelling of dat er sprake is van in-de-plaats stelling. Dit kan echter alleen nadat de volledige festivalprijs is voldaan. Aan deze afspraak kunnen door de Stichting voorwaarden worden verbonden, zoals het voldoen van administratie- en annuleringskosten.

De deelnemer kan zich voor aanvang van de yogafestival laten vervangen door een derde, mits hiervoor toestemming is gegeven door de Stichting. Aan deze toestemming kunnen voorwaarden worden verbonden, zoals het voldoen van administratiekosten. Het online verkopen van een festivalkaartje via sociale media en andere internet sites bijvoorbeeld via Facebook of Marktplaats is niet toegestaan.

Kinderen

Op het One with Nature weekend van 24-26 juni 2022 is er geen kinderprogramma of -opvang. In 2022 is er uitsluitend een programma voor volwassenen. 

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2023 | info@yogafestival.info | Contact