Verwonder je op het Yoga Festival 2018

Het thema van het 12e Dutch Yoga Festival op Terschelling is 'Verwondering'. Uniek yogaweekend en yoga vakantie aan zee met een avontuurlijk, creatief en inspirerend Festival Programma 2018 vol verwondering genieten en ontdekken.

Beleef yoga aan zee, het strand, in de duinen of bij het duinmeer. Genieten van inspirerende workshops voor persoonlijke groei, bewust bewegen, gezond én avontuurlijk leven. Volop unieke workshops met yoga, meditatie, mindfulness, dans en massage.

Laat je verrassen door de magie van het leven op dit intieme festival aan de voet van de duinen dichtbij zee. Met creatieve en avontuurlijke workshops en live muziek te midden van de schitterende natuur van het Waddeneiland Terschelling.

Geniet van je inspiratie, bewustzijn en wat jouw beweegt. Yoga, natuur, beweging, persoonlijke groei, stilte, fijne ontmoetingen, muziek en heerlijk vegetarisch eten. Wat heeft jouw liefde: wil jij extra energie en aandacht geven? Wat zou je willen ontdekken en waar wil jij je door laten verrassen ?

 

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2018 | info@yogafestival.info | Contact