Vrijwilligers

Dit unieke festival: creëren we samen!

Het jaarlijkse Yoga Festival op Terschelling is mogelijk door een team van enthousiaste vrijwilligers, die met veel inspiratie samen werken. Zij vormen het hart van het festival. Met elkaar creëren we dit internationale yoga festival. Veel vrijwilligers komen jaarlijks graag weer terug. Wil je meedoen als vrijwilliger aan het Yoga Festival 2020?

Wat kan je als vrijwilliger verwachten

Je helpt 5 à 6 uur per dag mee met bijvoorbeeld het bereiden van eten, het ontvangen & informeren van deelnemers, op- en afbouw van het festivalterrein. Dit geeft veel flow, inspiratie en verbinding!
 
Het vrijwilligersteam is actief van dinsdagmiddag 23 juni tot en met maandagmiddag 29 juni 2020. Als vrijwilliger betaal je € 50,-. Hiermee heb je toegang tot workshops, het festival menu, onbeperkt Yogi Tea, verblijf (in eigen tent) en een huurfiets.

Meedoen als vrijwilliger

Meld je aan via het online vrijwilligers aanvraagformulier. Zijn er vragen of wil je even overleggen? Lees eerst de vrijwilligersinformatie of stuur een mail naar: team@yogafestival.info.

Heb je professionele ervaring op het gebied van yoga fotografie en (geluids)techniek? Laat het ons weten!

Yoga Festival Teamdag

Op 12 mei 2019 was er een Teamdag bij Haarlem voor de vrijwilligers, die meedoen aan het Yoga Festival 2019. Om de festival sfeer alvast met elkaar neer te zetten. Een dag voor kennismaking, inspiratie en informatie over het festival. Doe je mee als vrijwilliger, zet deze dag in je agenda!

 

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2019 | info@yogafestival.info | Contact