Yoga vakantie aan zee

yoga vakantie aan zee

 

 

Yoga vakantie aan zee – volop inspiratie in de natuur

Heb je zin in een yoga weekend en yoga vakantie

met een ontspannen sfeer
om op te laden of juist tot rust te komen
middenin de natuur
volop inspiratie en variatie
met 1001 dingen om te ontdekken?

Verwonder je! Kom naar Terschelling, één van de mooiste Waddeneilanden van Nederland. De ideale locatie voor een onvergetelijke yoga vakantie van drie tot vier dagen vlakbij strand, bos, zee en duin. In juni, als de zon op zijn hoogst staat is dit unieke yogaweekend. Genieten van rust, balans en vitaliteit en ontspanning!

Een yoga vakantie op maat – en als ontdekkingsreis
Je maakt jouw yoga-retreat net zo actief of ontspannen als jij wilt. Wij regelen de basis. Verder stel je zelf je workshop programma samen. Volg je hart, kijk wat jou inspiratie geeft en bouw op die manier je eigen yoga vakantie op maat.

Op het Yoga Festival Terschelling kun je van jouw yoga vakantie een heuse ontdekkingsreis maken. Er zijn 150 yoga-workshops, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Er zijn ongekend veel yogavormen, van vertrouwd tot avontuurlijk. Inclusief yoga aan zee, in de lucht, met je kind of op een surfplank.

Meer dan vijftig inspirerende docenten uit binnen- en buitenland staan te trappelen om hun kennis, liefde en ervaring met jou te delen. Ze geven workshops over gezond en avontuurlijk leven, persoonlijke groei en natuurlijk over yoga. Van dans, tantra, massages & meditatie, tot lezingen, healings en filosofie. Of luister, liggend in het gras, naar prachtige live-muziek optredens.

Genieten van de natuur – en alles is al geregeld

Het festivalterrein is schitterend gelegen, middenin de natuur van Terschelling - aan de voet van een duin, op loopafstand van bos. Pal naast een duinmeer met zoet zwemwater, op een steenworp afstand van wad en zee.

Dit Yoga Festival duurt drie dagen: een lang yoga weekend van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni 2019! Er is een heerlijk Voorprogramma vanaf donderdag, dat je los bij kunt boeken. Liefhebbers kunnen deze yoga vakantie ook nog met één dag verlengen.

Zorgen maken hoeft niet: je ticket is inclusief een compleet vegetarisch festival menu, fruit, Yogi tea, een huurfiets en overnachtingen. Reserveren of inschrijven voor workshops is niet nodig, met je festivalticket kom je overal. Vervolgens bepaal je zelf, per moment, waar jij behoefte aan hebt. De yogavakantie om intens te genieten van wat je het liefst doet !

 

 

Nieuws

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2019 | info@yogafestival.info | Contact