yoga weekend

yoga weekend aan zee!

Van 29 tot en met 1 juli 2018 is op Terschelling voor de 12e keer het Yoga Festival. Het thema van dit veelzijdige yoga weekend aan zee is ‘Verwondering’. Liefhebbers kunnen deze yoga vakantie  met één dag verlengen, want er is ook een voorprogramma op donderdag 28 juni en vrijdagmorgen.


Dit internationale festival trekt bezoekers en docenten uit de gehele wereld en is op een van de mooiste plekken van Nederland. Een uniek yoga weekend aan zee!  De yoga vakantie met een ijzersterk, gevarieerd programma voor een ieder met belangstelling voor rust, gezond en avontuurlijk leven, bewust bewegen en persoonlijke groei. Deze yogavakantie heeft een uitgebreid aanbod yoga workshops met vele vormen van yoga (zelfs aan zee, in de lucht en op een sufplank), dans, massage, tantra, filosofie en meditatie.


Volop verwondering op dit unieke festival 2018: 

# Het enige yoga Festival op een Waddeneiland, middenin de natuur, vlakbij zee, strand, bos en duin

# 3 tot 4 dagen workshops, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, vol yoga, beweging en ontspanning

# 12e editie, inclusief een geweldig dansfeest met live muziek op zaterdagavond

# 25 verschillende yogastijlen, voor beginners en gevorderden

# 50 inspirerende yoga docenten en muzikanten uit de gehele wereld

# 70 workshops per dag (!) met specials voor mannen en vrouwen


Festivallocatie in het hart van Terschelling

Dit unieke yogaweekend vindt plaats op Camping de Kooi - schitterend gelegen aan de voet van de duinen, op loopafstand van het bos en naast het duinmeer van Hee. Op het festivalterrein - prachtig ingericht en versierd - is ook een kleine markt en volop live muziek. De festival kaart geeft toegang tot vrijwel alle workshops en is inclusief een heerlijk vegetarisch festivalmenu, overnachtingen en een huurfiets.


Wat valt er te ontdekken:

Voor het uitgebreide programma, foto’s, video’s, de locatie en meer kijk: zie www.yogafestivalterschelling.nl


Speciale gast uit de Verenigde Staten

Dit yoga festival trekt jaarlijks vele bijzondere docenten uit binnen- en buitenland. Ook dit jaar diverse nieuwe docenten om hun enthousiasme voor yoga te delen. Nieuwkomer op het Yoga Festival Terschelling 2018 is Nianna Bray uit de Verenigde Staten. In onze gehaaste Westerse wereld is het soms moeilijk om te verstillen en te vertragen. Maar deze inspirerende yogadocente heeft het talent te leren om bewust te voelen en met aandacht te leven. Rust en ontspanning te ervaren. Ze stelt speciaal voor dit Yoga Festival een workshop ‘Tantra’ samen. Ze laat deelnemers ervaren hoe ze hun levensenergie optimaal kunnen laten stromen door hun lichaam. ‘Generate the energy you need to live the life you love’ ~ Nianna Bray


 


 

Nieuws

© Stichting Yoga Festival Terschelling 2018 | info@yogafestival.info | Contact